Post by puretabgacar on Feb 9, 2022 18:14:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju resurse ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Iskreno mogu reći da je ova igra sranje, dođete do točke u kojoj morate dugo čekati ili platiti novac, čak i nakon kupnje battle pass ništa se ne mijenja. Potrošio sam 20$ na ovu igru i jedina zgodna stvar u vezi s tim je reći "Hej, sjećam ih se" ova igra nije vrijedna vašeg vremena ili truda.
Zapeo u načinu čekanja. Dobivate vrlo malo xp-a po borbi čak i ako gledate reklame da ga udvostručite. Dakle, kada dođete do razine koja je preteška, morate čekati sate i sate da prikupite xp jer vam neće dopustiti da ponovno igrate ranije misije. Sad mi se ni ne da igrati. Potrebna je sposobnost uzgoja nižih razina.
Potrebna je opcija resetiranja da bi se vratio mutagen korišten na sada zastarjelim likovima. Moglo bi koristiti više načina za nabavu opreme. Premalo sadržaja da biste istinski uživali bez plaćanja. Više sam nego spreman potrošiti novac na igru koja me ne tjera da plaćam kako bih napredovao pristojnim tempom
Mislim da ovo nije igra – to je neka vrsta psihološkog eksperimenta da se vidi koliko puta se igra mora srušiti prije nego što je ljudi izbrišu. Jeste li gledali 4. epizodu 1. sezone zajednice? To je tako. Ali likovi i umjetnost bi mogli biti vrijedni, pa dobiva 2 zvjezdice. Radnja nije sasvim bezukusna, samo nenadahnuta. Nešto bolje nego što bi student druge godine mogao izgraditi, svakako!
Apsolutno smo vam zahvalni što ste obožavateljima konačno pružili pravu TMNT igru. Puno ti hvala. Ova igra je epska. Međutim, imam zahtjev da se popravi PVP meč. Imam samo ukupnu snagu od 5000 i uparuju me s igračima koji imaju 20 000 više snage od mene, popravite ovo. Smanjeno na tri zvjezdice jer šef razine 8-15 nanosi više štete od mene, a ja sam skoro 3000 više snage od njega. Molimo ispravite izlaz štete za šefove.
Igra je dobra, ali svaki put kad igram, stalno gricka i zaostaje. Možda ako ste popravili greške u ovoj igrici, ona će raditi kako bi trebala funkcionirati, a svaki put kad kasni, moram ponovo pokrenuti igru i onda se nastavlja učitavati za igru, ali ništa se nakon toga ne događa.
Igram od lansiranja i oko 50% vremena neću dobiti kredit za PvP borbu, ali će mi biti naplaćena energija za to. Frustrirajuće je raditi sve što vam igra omogućuje koliko puta ste u nečemu sudjelovali, a misiju još uvijek vidite kao 4/5 ili 3/5. Ako osvježavaju energiju i misije u isto vrijeme, nikada ne bih trebao imati 4/5 borbi u svojoj misiji, ali ostati bez energije... Općenito vrlo općenito i ima bugove koje treba popraviti, ne bih preporučio.
Vrlo dobra igra
Zabavno na početku, ali ima puno problema s ovom igrom zbog čega je vrlo "platiti igrati". Prvi problem koji imam je izrada utakmica za PvP, ima ozbiljnih problema. Na razini 6000+ bio sam prisiljen protiv igrača iznad 20k. Ovo nije prestalo jer od 10 dnevnih utakmica koje vam daju, 8 utakmica je protiv igrača koji nisu u mojoj ligi na razini. Skupljanje izazova je drugo pitanje. Jedva da dobijete dovoljno smjese da nadogradite svoje likove prije nego što vaši izazovi prikupljanja traže 70,80,90+ lvl likova.
To je igra za obožavatelja TMNT-a iz 80-ih! Lijepa grafika s mnogo likova koji se mogu igrati. Dolje bodova za ograničenu igru. Uglavnom samo gledate kako igra radi sama.
TMNT: Mutant Madness 롤플레잉 lxjl
Igra je super podsjeća me na jednostavna vremena..(Michaelangelo) veliki umjetnik izrazio se na platnu ne onako kako bi svijet gledao na stvari, već u svom duhu koji dolaze iznutra, a ne iz čovjeka, iz našeg Spasa/onoga što nas oslobađa, Naše Spasitelju, Oče naš, naše vjerovanje i naše povjerenje u veličinu dobrote pokazat će se kao osjećaj, briga, potreba, ljubav,
Ovo je besplatna mobilna igra.. pa da, očekujte da ćete gledati oglase za dodatne bonuse kao i svaka druga besplatna igra. Ove igre nisu dizajnirane da se igraju puno radno vrijeme. Nastavite, radite svoje dnevne zadatke, pvp, skupljajte besplatne kutije i podižite svoje likove na razinu. Da, slažem se da će možda trebati neko vrijeme da dobijete likove koje želite bez plaćanja fragmenata likova.. ali to je posao, oni moraju nekako zaraditi, budite realni! Neki znakovi izgledaju prenaglašeni, a neki se čine preslabima. Općenito, nije loše.
dobra igra....ALI....tim za podršku brine samo o sebi i ljudima koji troše novac.....(UPOZORENJE KOGA IKADA IGRA OVU IGRU).....ako vaša trenutna razina na kanalu6 žuri , biva resetirano na razinu 1 iz nekog razloga....i onda odeš i igraš da pokušaš doći do razine na kojoj si prvobitno bio....NE ČINI TO!!!!.....oni će to učiniti! uklonite sve svoje bitove heroja......oduzmite svoje bodove....i stavite vas na minus tako da neko vrijeme ne možete zaraditi bitove heroja.....Ova igra je VELIKA PROVJERA!!! !
Povratak u igru nakon stanke. To je zabavna igra za proći vrijeme. Očekujte samo oglase, oglase, oglase, oglase, oglase PUNO OGLASA. Uskoro neće nikamo. Nove animacije su meh. Bio sam kul s načinom na koji je bilo prije nego što sam prvobitno odustao od igre. To je ono što oni žele vaš džep da biste izbjegli te oglase. Žao mi je zbog cijene i povrata zbog načina na koji igram ovu igru.
Malo sam se mučio s tim što da ocijenim ovu igru i nastavio sam ostati samo u nadi da će se popraviti. Ako ne učine, gubit ću vrijeme negdje drugdje. Tijekom bitke, likovi će se smrznuti i jedini način za izlazak iz bitke je predaja. Nije tako sjajno tijekom PVP-a. Također, nema raznolikosti u likovima koje izvlačite iz kutija nižeg reda. Stalno dobivam iste likove iako piše da postoje jednake šanse za sve.
Ovu igricu igram više od 2-3 godine i danas je rečeno da instaliram ažuriranje. Veza ne kaže ažuriranje samo deinstalirajte ili igrajte. pa sam deinstalirao i potpuno izgubio svoju datoteku kada sam ponovno instalirao. Nije sretan.
Igra je ok..... Čini se da vas tjera da platite puno! Što za mene osobno neću potrošiti ni kune! Igra je spora, glomazna i voli se puno rušiti. Ovo je doslovno AFK igra s vremena na vrijeme, prijavite se i učinite ono što imate na raspolaganju; onda opet ostavi. Također od posljednjeg ažuriranja 24/02/2021, očito je da su moji likovi ili bili ukočeni u zemlju ili se igra pokvarila. Uspio sam pobijediti u većini PvP bitaka i sada gubim 9/10, isto s Adventure i C6 modom.
Zašto je tako teško dobiti heroja s 5 zvjezdica? Zašto je tako prokleto rijedak? Ova igra postaje vrlo brzo dosadna kada se sporo povećava i bori se s igračima više razine. Ljudi s 1 zvjezdicom, samo 1.....
Pristojan je, ali ima problema. Prije svega, ako ne uložite novac u to, dobivanje dobrih stvari je uvelike smanjeno. Drugo, tvrde da je povlačenje heroja nasumično. Ipak, od 14 povlačenja dobio sam 4 duplikata 4 zvjezdice tu je 30+ u toj rijetkosti. Dalje, proizvodnja mulja i otpada je super niska, a napredak je super spor u 90% vremena. Napokon bismo trebali moći mijenjati beskorisnu opremu ili ih kombinirati za bolju. Možemo li uvesti novi način preuređenja naših likova poput snage od najviše prema najnižoj?
Zabava. Kornjače stare škole.
Možda sam potpuno pristran s obzirom da volim sve ninja kornjače, ali ova igra je zapravo jako zabavna s obzirom da je još uvijek vrlo nova. Postoje određene stvari koje bi se mogle poboljšati, ali sam siguran da će se manji problemi s vremenom riješiti sami od sebe
Takva graba novca. Potreban je pristojno složen odabir grupe, ali ne postoji jednostavan način za pregled informacija o herojima ili njihovu usporedbu s drugima. Ne želim praviti proračunsku tablicu za mobilne igre, ljudi, učinite ove informacije lakšima za korištenje. A ozbiljno, želite da potrošim 200 dolara u novčićima za jednog lika, kojeg ste možda učinili strašnim sada u ažuriranju? EA nije tako loš. Apsolutno mrzim ovaj misaoni proces koji tim za razvoj igara provodi; Neka značajke koštaju novca za otključavanje, a ne vještine.
Imam problem sa igrom, kad pokrenem igru, ona dobro krene. Kad prođe uvodni dio pojavi se samo roza slika... Ako netko zna kako to popraviti, bilo bi dobro... ja koristim Samsung galaxy A50
Ova igra ima potencijal da bude sjajna. Nažalost, kao što većina recenzija navodi, nakon nekoliko sati udarite u zid. Ili potrošite novac ili dopustite da vam vaša jazbina nabavi resurse za nadogradnju. Da sam mogao igrati prethodne misije za podizanje razine likova, samo to bi promijenilo moju ocjenu. Inače, ako nemate ništa protiv igranja samo ~20 minuta dnevno, to je zabavna igra!
Najbolja igra koju sam ikad igrao
Potencijal postoji, ali još ne vrijedi 5 zvjezdica. Za igranje je potrebno više načina igre. Ponovljive misije koje se mogu brusiti koje će vam dati priliku za plave i ljubičaste komade likova. Možda kao poseban način za ponavljanje razine koju ste već pobijedili. Ili jedan na jedan način u kojem se možete usredotočiti na obuku jednog lika. Možda učiniti dostupnim materijale specifične za lik u ovom načinu. Na taj način možete izvući malo više moći iz svojih likova.
Ne kupujte više ništa pravim novcem. U neslogu su najavili da neće biti budućih poboljšanja ili značajki za igru kako se ona gasi. Možda je preostala godina dana prije nego što ugase poslužitelje
Prilično jednostavno i sjajan rasipnik vremena. Moj jedini problem je što često pauzira kada sam u PvP bitci. Jedino što mogu učiniti je predati se kada sam očito imao prednost. Moja veza je u redu i redovito čistim smeće svog telefona kako bih izbjegao kašnjenje. Općenito, zabavna mala igra za svakog obožavatelja TMNT-a.
[DEV REPLY] Volim igru, volim sve u vezi s njom. To je jako lijepa igra, ali za napredne igrače mislim da samo treba biti više konkurencije sa strategijom i gumbima. Za djecu je možda ova igra stvarno dobra da ih zagrije uz dječje igre, ali se samo nadam da će ostati s dječjim igrama, a ne igrama za odrasle. Ali ova igra mi se jako sviđa, samo joj nedostaje puno strategije za napredne igrače.
TMNT: Mutant Madness Rollenspel qyg
Merge Battle Car: Idle Clicker Jednoduché hry hkyw
Igrao sam ovu igru da vidim hoće li se svidjeti mom sinu (7 godina). Ima neke poznate stvari u igri Summoners War koju igra. Međutim, zanimalo me jesu li oni ikakvi platni zidovi. Nažalost, postoje jer ne možete ponoviti nijednu od prethodnih faza avanture kako biste svoju momčad ojačali. Dajem ovoj igri 1* jer se čini kao igra u kojoj bi moj sin uživao, ali ga neću dopustiti jer je vrijednost replay loša, a on bi mi došao po novac u roku od nekoliko sati. Deinstalirano.
Za novu igru jako mi se sviđa i plus igram TMNT još od Nintenda. Grafika je sjajna, ali samo bih volio da je malo više. Sviđa mi se modus priče, ali uz sve to dajem mu 4 zvjezdice! Nastavite s ažuriranjima.
To je u redu igra, ali PvP-u je potrebno ugađati jer sam upravo dobio 2 od 15 bitaka jer me stalno stavljao protiv drugih igrača 15000 poena jačih. Stvarno mi treba barem heroj s 1, 4 zvjezdice da bih imao šansu, ali nakon mjesec dana mljevenja nisam baš stigao. Sve ostalo je masovno nadograđeno, ali čini se da vam novac (mnogo) omogućuje pobjedu, nema nagrade za mljevenje
Zanimljiva igra, ne tjera me da igram više od 10 minuta zbog vrlo sporog stvaranja resursa i vrlo teškog za podizanje razine heroja ili otključavanje heroja s 5 zvjezdica. Sad mi postaje dosadno. 👎
TMNT: Mutant Madness Hry na hrdinov wpt
Prava ftp igra. Naravno da možete potrošiti, ali igram već nekoliko tjedana i nisam osjetio platu. Ažurirajte nekoliko mjeseci kasnije. Ne toliko plaćeni koliko zid sadržaja. Ali ovo je mlada igra i programeri stvaraju više sadržaja i nadamo se da će stvoriti složenije iskustvo.
Sjajna igra, ali koristio sam 700 dragulja na kutiji 3. razine brawler da otključam Zorax. Prošao je kroz animaciju otključavanja, ali kad odem na popis heroja i dalje piše da je zaključan. Proteklih nekoliko dana nisam uspio dobiti krhotine za otključavanje likova. Upravo sam dobio poštu u kojoj ste mi pokušali dati nešto zbog problema s kanalom 6 rush, ali nisam ih čak ni dobio. Ne znam što se sada događa s ovim. Molimo popravite
U početku je bilo dobro, sada je razočaravajuće, nagrade nisu tako velike i to je ako prođu svaki put kad igram i pojavi se staza i čekaš da dobiješ nagradu, ne uspije i izgubiš je i nagrade dobiješ to ne ne radim ništa i tako dalje. Samo razmišljam da izbrišem igru.
Sjajna igra samo svaki put kada se izvrši ažuriranje, 5 drugih stvari se prekida. Ne sjećam se kada je zadnji put igra u potpunosti radila. Najblaže rečeno frustrirajuće.
Dakle, nakon nekog vremena, nostalgija je nestala, a napredak u mrtvoj stopi. Osjećam da se prilično ponavlja, iznimno dugo grind, nema priče i igra ne uključuje puno strategije. Ne osjećam da ima dovoljno ovdje da zadržim svoje zanimanje (čak i ako je tmnt) Ne bih osjećao potrebu da trošim novac, vrijednost jednostavno još nije tu. Uz sva licenciranja, nadam se da ću dobiti glazbu iz jedne od emisija ili čak zvučne isječke. Općenito se čini kao blag igra s odobrenim tmnt imenom.
Ovdje obožavatelj kornjača iz stare škole iz 90-ih, ugodna igra. Nadam se da će nastaviti dodavati i podržavati igru jer ovdje ima puno potencijala.... naravno da je besplatna igra grind uz plaćanje za ubrzavanje strukture, ali to je priroda ovog stila igre... .. ako ste ljubitelj kornjača svidjet će vam se