Post by puretabgacar on Feb 9, 2022 18:26:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Tanks: Idle Tank Merger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Tanks: Idle Tank Merger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Merge Tanks: Idle Tank Merger 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, ali dao bih 4 zvjezdice da su snimke zaslona točne
Merge Tanks: Idle Tank Merger Įprastos temos ulee
Najbolje, ali više volim tenkove za kućne animacije
Sviđa mi se ova igra jer jako volim tenkove. I hvala na izradi ove igrice
N od t loše
Panda Panda Run: Panda Runner Game ஆக்ஷன் jsa
Sviđa mi se ova igra jer ne trepće, kupi mi to pravo u lice pa je zato ocjenjujem s pet zvjezdica.
Nais
HD
To je tenkovska igra i vi ih nadogradite.
bila je to zabavna igra s otključavanjem tenkova
Ova igra je jako dobra
Zabavno je, ima puno dodataka za stvari i puno popularnih, malo je jednostavno
vrlo je zabavno igrati i čekam da se borim
Radost das
Super je ova igra.
U redu je nema puno oglasa
33uwydruuw i shield I i epizoda gledatelja engleski je malo vrlo sličan tužan i malo tužan 😔 za 5.000 i malo više od kako je to bio fantastičan način kao da morate biti zombi 🧟♂️ na prvom noć 🌃 i štit 26. epizoda u mojoj glavi i obitelji 👪 u nedjelju ujutro i štit 🛡 i par nekoliko prijatelja koje su ljudi stekli koji su bili oni s par djevojaka koje su bile tamo prije nekoliko dana pa Ja sam samo jedan ostatak dana w
vrlo Vrlo loša igra klik oklada igra
Namaste
Sve aplikacije i igre na našim stranicama je namijenjen samo za osobnu upotrebu ... Merge Plants – Monster Defense APK ... Merge Tanks: Idle Tank Merger APK
Ova igra izaziva ovisnost, hvala za ovih pet zvjezdica!!
Fotografije koje vidite su zapravo animirane od strane youtube kanala Jako sam ljut jer je to moj omiljeni kanal
Prisilne reklame. Pohlepan
Oglas gladan. Igra je u redu, ali je ograničena desecima oglasa
To je dobra igra
Ovo je jako lijepa igra
Uredu je
Koristio je sličicu s youtube-a
Zabavno, ali previše dodataka.
Igra se ne otvara
Neću lagati da je dobra igra, ali dajem tri zvjezdice jer svaki put kad se odjavim i prijavim, moji najbolji tenkovi ne bi bili tamo i moram se spojiti da dobijem svoj najbolji tenk natrag pa vas molim da popravite ovo
Deception | Magson, Adrian | download
To je jako loša i dosadna igra.
Ovo je lijepa igra, sviđa mi se
Ja kao igre to je zabavno, a ja ga volim želim igrati duga i novi tenk volim dobiti mnogo novčić, a ja àaaaaaaaaaaaaàaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa igra samo želim avion Volim to àaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i novi zrakoplov novo mjesto aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa AA na i agresivno traži dužnosnik britanske vlade aaaaaaaa maloprije je danas zamoljen da provjeri da li imate novi tenk àaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ova igra je jako jako zabavna
Za mnoge dodatke za satove za nadogradnje osim toga, to je dobra igra
Odlična igra vrlo zabavna, ali jedini problem je kada prijeđete iznad 100k piše da imate 1k ali imate 100k ili plus
PREVARA. Mijenjam recenziju u jednu zvjezdicu. Konstantno bombardiran reklamama, ali to je besplatna igra. To je bilo sve dok nisam shvatio da ću potrošiti 0,99 dolara za uklanjanje oglasa iz igre, jer postoje čak i nadogradnje zaključane iza video reklama. Pa naplatili su mi dolar, a zar ne znaš da još uvijek moraš gledati reklame da bi igrao igru. Kao uvredu, ponudili su mi isti paket da OPET kupim, rekavši da će ukloniti oglase. Ovo je prevara za razvojne programere kako bi zaradili novac na pogrešnim kupnjama i reklamama.
U redu je