Post by puretabgacar on Feb 9, 2022 18:36:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz mücevherler ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
bu çok güzel bir oyun video mesajı kaydedilebilir, ama onları seviyorum
Bu yüzden başta her şeyin çok pahalı olması dışında iyiydi ama kısa süre önce mayo görevi için bir paket elmas aldım ve uygulamam tamamen dondu, bu yüzden ya bana 5.35 dolarımı iade etmeniz gerekiyor ya da lütfen bunu düzeltin teşekkür ederim
bayildim ama keske internetsiz olsaydi:/
Bir gorevi tamamliyorum sonra bi giriyorum oyuna tekrar onu yapilmamis gosteriyo bosa gitiyo hersey
Oyundan gerçekten zevk alıyorum, daha fazla kişinin indirip oynamasını şiddetle tavsiye ediyorum.
BU OYUN BÜYÜK!!! Vaktinizi boşa harcamak istemiyorsanız oynamanızı cidden tavsiye etmiyorum!! Uzun bir süre oynadıktan sonra kullanıcımdan atıldım ve Google/Facebook hesabımı kullanarak tekrar oturum açamadım ve oyunu yeniden başlatmak zorunda kaldım. VE BU İLK KEZ DEĞİL!! VE ne zaman ekip aramaya kalksam oyun donuyor!! AYRICA giysiler inanılmaz pahalı ve yüz veya saç için ASLA yeni bir özellik yok!! Dürüst olmak gerekirse tüm sabrımı kaybettim ve bu oyuna bir şans daha vermeyeceğim!!!
çok güzel
Oyun iyi ama uygulamayı her açtığımda Facebook'ta oturum açmaya devam etmem gerekiyor.
Bu oyunu seviyorum çünkü ilerlemeni koruyor ve güzel kıyafetleri var
Süper
Kendal & Kylie Jenner'a katılın ve bu yeni maceranın yıldızı olun. Bu oyunda, kendin olabilir, kendini ifade edebilir ve görüntünün fotoğraflarını her yerde
Sahip olduğum süre boyunca oyunu gerçekten çok sevdim, ancak bir gün giriş yapmaya gittim ve kaydım silinmiş gibi görünüyordu. Bunun için çok üzüldüm çünkü görünüşte hiçbir şey için çok fazla zaman harcadım. Oyunu kısa bir süre sonra sildim çünkü yeniden başlatmak zorunda kalmak istemedim. Yine de oynamaktan gerçekten zevk aldı.
şimdiye kadar yaşadığım en iyi deneyimdi, animasyonlar harikaydı ve kıyafetler esnekti
Oyunun kendisi harika. Kıyafetler gerçekten çok güzel ve olay örgüsünü beğendim ama bir şeyler ters gitmeye devam ediyor. Enerjimin dolduğuna dair bir bildirim aldım ve oynadım ama enerjimi bir etkinlik için kullanacakken birden tüm enerjim gitti ve 0'a döndü. Bu bir çok kez oldu ve açıkçası başlıyorum. bu kred üstüne ondan nefret etmek çökmeye devam ediyor. Lütfen bu sorunu hemen düzeltmeye çalışın
Çok çok çok yavaş yükleniyor
Bir sürü bug ve hata var. Bazen görevi sadece enerjimin şarj olması için bırakmış olsam da başarısız oluyorum.
Iğrenç kötü acilmiyor
Seviye 12'deydim bugün oyuna gitmek istediğimde ilk defa oynuyormuşum gibi ilerlemeyi kaybetti. İnsanların indirmemesini tavsiye ederim.
KENDALL & KYLIE Pakikipagsapalaran xwi
KENDALL & KYLIE Apk İndir – Sınırsız Para Hileli 2.8.0 apk indir
Bike Blast- Bike Race Rush 액션 swqe
yani süper oyun
Bu oyun harika ama bu sürüm sıkıcı olmaya başladığı için yeni bir güncelleme gerekiyor
çoğu düğme açılmıyor!
Çok güzel ama türkçe olsa güzel olurdu
muhteşem
Oyundan keyif aldım ama kayıtlı oyunum kayboldu. Girilen tüm saatler gitti. Google Play'de ve Facebook'ta yedekledim ve her ikisi de mevcut oyunumu kaybetti. Aynı zamanda üzgün ve kızgınım.
Ne biliyim bi ozelligi yok ve ingilizce, okumasini bilenlere iyi ama ben sildim oyunu bitirmesı yuklemeyin.
Türkçe daha güzel olurdu
Bu oyunu seviyorum, çok bağımlısıyım ama 17. seviyeyi aldım ve şimdi başlangıca geri döndü, eski seviyeye ihtiyacım var lütfen
Yüklenmiyor!
ŞUNU GÜNCELLEYİN ARTİK!
Kendall & Kylie - ModaCruz
Bu oyunu seviyorum, oynamayı bırakamıyorum. HTC'mde vardı sonra yeni telefonumu aldım ve tekrar indirmek zorunda kaldım 😁
KENDALL & KYLIE சாகசம் zkr